Blogok

A programok résztvevői közül néhányan saját szerkesztésű blogon és internetes oldalon keresztül nagyon részletesen számolnak be gyakornoki programjukról, valamint a teljes kinti tartózkodásukról, beleértve szabadidejüket és kirándulásaikat is. Ezen oldalak több száz fotót és videókat is tartalmaznak.

Egy nagyon jól megírt blog, illetve cikk a Határátkelőn egy agrármérnök által, aki jól bemutatja, milyen az élet a ritkán lakott Nyugat AUSZTRÁLIA egy birka ás növénytermesztő farmján:

Tovább


2014-ben kezdődő blog egy fiatal állatorvos szerkesztésében. Ő egy tejelő tehénfarmon vállalt szakmai gyakorlatot ÚJ ZÉLANDON, a Föld túlsó oldalán. Messzebbre már nem mehetett:

Tovább


Itt megismerheted egy méhészgyakornok 2010-ben befejezett tapasztalatait és benyomásait a távoli és egzotikus HAWAII szigetéről sok fotóval és videóval:

Tovább


2010 év végén befejezett blog egy friss diplomás agrármérnöktől aki az EGYESÜLT ÁLLAMOK középnyugati részén található növénytermesztő farmokon végez talajmintavételezést:

Tovább


Az alábbi blogot egy 2011-ben résztvevő pár szerkesztette. Ők egy dísznövény kertészetben dolgoztak fél évet Hull City-ben, ANGLIÁBAN, majd tapasztalatokkal és anyagiakkal felvértezve egy nagy túra keretében átszelték az Egyesült Államokat:

Tovább


Aktuális blog a festői SKÓCIA egy eperfarmjáról egy magyar résztvevőtől, akit a nyári szüreti munkák után marasztaltak a jövő évet előkészítő munkálatokra is.

Tovább